View Single Post
Old 20 Mar 2010, 10:20   #6
Federico
Snob Elitist

Federico

Nimic nou sub soare!
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...88679&highligh

Dar mai bag si eu cateva...
- scena cinei din inceputul lui "Lemming" al carui climax e replica lui Gainsbourg cand Rampling ii spune, inainte de iesire, ca o compatimeste. Toata secventa, in general, dar mai ales contrastul dintre precedentul rol al lui Gainsbourg (din "La Science des Reves" ) in care o vazusem, si mai ales replica aceea la care m-a frapat atitudinea de a raspundel cu aceeasi moneda, cred ca mi-au provocat revelatia maturitatii.
- cadrul final din "The Bourne Supremacy" + melodia lui Moby , "Extreme Ways" : nu-i tocmai in regula, dar m-a marcat profund sentimentul de autosuficienta.
- melodia "I've Seen It All" din "Dancer in the Dark" - o filosofie din care am inteles mai mult decat din toate lecturile mele stiintifice. Si nici macar n-am vazut filmul.
- Kong luptandu-se cu dinozaurii pentru a o apara pe Naomi Watts, in "King Kong" - ul lui Peter Jackson ( ) cu maximul in momentul de respiro in care ea ajunge intre gorila si dinozaur, ezita putin apoi se refugiaza in tabara gorilei... E ca in confruntarile dintre Fat-Frumos si Zmeu, in care opresc un pic lupta pentru a-si reinnoi puterile band din apele magice. Ann Darrow e apa magica a lui Kong ... ... Apoi incepe iarasi o batalie de o splendoare indescriptibila...

That very moment:
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif