View Single Post
Old 20 Mar 2010, 01:21   #1543
Floydman
Guru

Floydman

http://www.gandul.info/news/stenogra...-oprea-5757466

stiu ca treaba e veche si stiuta. stiu ca stiti, stiu ca va e lehamite. doar o chestie vreau sa remarc.

si alte tari au corupti la nivel de stat. au mafioti. au oameni malefici si influenti. motivul in plus de stupoare si de revolta vine dintr-o alta directie. in acele alte tari, de regula domnii astia cu putere multa sunt niste scrobiti, niste eleganti, niste "gulere albe" , niste fini.

coruptii nostri de nivel inalt, aproape toti, dau pe fatza, in aparitia lor o combinatie unica, ca o alterare genetica de laborator, absolut exploziva, de monstruos, grotesc, grobian, si incultura crasa, poate o reflectare in registrul cel mai degradat si degradant a starii generale a societatii care i-a odraslit. cea romaneasca, din pacate. din ce in ce mai des ma intreb oare cum am putut, ca natiune, sa ajungem in halul asta? si oare cum au reusit acesti mutanti aculturati si dezumanizati sa ajunga sa ne conduca? oare cum? ceva nasol s-a intamplat cu poporul asta. am pierdut undeva ceva pe drum si nu ne mai revenim ca natiune desi ocazii am tot avut...