View Single Post
Old 19 Mar 2010, 08:39   #135
illotempore2002
Guru

illotempore2002

MariaMona:

Tre sa recunosc ca nu vad un pattern si nu pot trage niste concluzii din cele 2 amintiri ale tale, nu stiu de c, probabil inca nu am experienta necesara. singurul pattern pe care il vad e relatia cu mama ta, care apare in ambele amintiri, in aceeasiipostaza: mama te cearta, si niciodata foarte aspru, ci educativ, frumos, incurajator si pozitiv. Mi-am creat mai degraba o imagine despre mama ta decat despre tine. Vad o anumita sensibilitate a ta la a fi criticata, in sensul in care le pui la inima, tii cont de ele si te marcheaza, au semnificatie. Cred ca ai tendinta sa te invinovtzesti usor uneori si estigenul de persoana care isi face "sange rau" pt orice intamplare mai tulbure care poate aparea intre tine si alte persoane. Ai zis ca esti mezina familiei? Cred ca undeva gresesc eu, mezinii de obicei au foarte multa incredere in ei si sunt libertini si uituci, exact cum ai uitat tu s-o anunti pe mama ca pleci. Daca mai vrei, mai zi-mi o amintire, de multe ori 2 nu sunt suficiente, si cum am mai spus, in analiza terapeutii lucreaza cam cu 8-10 amintiri.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif