View Single Post
Old 16 Mar 2010, 15:38   #70
Horhew
Novice

Horhew

Am fost si eu la Alice. Mi s-a parut ok, desi nu consider ca e printre cele mai bune filme ale lui Burton. Am avut momente in care ma incerca o senzatie de plictiseala, desi per total e un film care te tine interesat: decorurile si directia artistica sunt de cel mai inalt nivel (din punctul asta de vedere este un film de Oscar fara indoiala, daca ar fi concurat anul asta nu m-as fi mirat sa castige), iar modificarile narative, in cea mai mare parte a lor, mi s-au parut interesante. Personajele sunt vii si foarte personale, cu siguranta de tinut minte, iar lui Depp i-a iesit un rol fantastic. Sincer sa fiu, ma asteptam sa vad un Jack Sparrow in costum de palarier, dar excentricitatea si nebunia palarierului n-au nimic in comun cu cele ale vestitului pirat. Jos palaria in fata lui Depp.

Asta nu e primul Alice, mai sunt vreo 20 de Alice-uri, asa ca in mod sigur exista ceva si pentru cei care prefera ecranizarile fidele povestii originale. Mi se rupe cand aud ca "nu s-a respectat povestea" sau ca vai de mine, ce dezamagiti vor fi copilasii care vor vedea filmul. Asta nu e un film facut pentru copii, desi scrie pe el Disney si alea-alea.

In concluzie as zice ca merita vazut. Are problemele lui, mai ales spre final, dar per total sunt destule lucruri bune care sa-l recomande.
7.5/10
Horhew is offline   Reply With Quote sendpm.gif