Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 15 Mar 2010, 18:16   #100
paul_aramis
Guru
 
paul_aramis
 
Join Date: Apr 2009
Location: în ţara laptelui
Posts: 2,347
[quote=SoX]
Originally Posted by paul_aramis:
Care suc de mere? Stiu ca merele date prin razatoare se storc pana se formeaza o pasta si eventual se adauga scortisoara pentru o aroma mai buna.
Pasta de mere se afla intre 2 sau eventual 3 folii de aluat.

aşa ştii tu. pe la noi (şi pe la vave) merele se dau prin răzătoarea mare (adică pe faţa asta ), nu prin aia de le faci piure şi nu se storc, ci se lasă în vas să se scurgă până întânzi foile. care foi sunt foi şi sunt doar două.

acuma ia uită-te la fotografia citată de mie din mesajul lui vave şi zi-mi repede unde sunt merele.
__________________
"Şi voi porni. Simplu. Toţi indienii mor astfel, în hamacurile lor. Se leagănă uşurel. Când totul se sfârşeşte, înseamnă că au plecat spre o altă viaţă, mai frumoasă."
Fernand Fournier-Aubry
23.11.1901 - 20.12.1972

Last edited by paul_aramis : 15 Mar 2010 at 18:24.
paul_aramis is offline   Reply With Quote sendpm.gif