View Single Post
Old 15 Mar 2010, 01:15   #148
buticut
Guru

buticut

Pfff acu' revad filmul pentru a enspea mia oara si prima oara la TV (Pro7,urasc dublajul,dar macar melodiile sunt subtitrate - nope,nu prind HBO ) si mi-am amintit de topic. Probabil singura data in care I got really pissed off si chiar pe cel care avea sa ajunga a-mi fi prieten (ce ironic ca in cadrul topicului ne spunea lumea ca avea sa fie inceputul unei frumoase prietenii si credeam ca sunt bonkers ), topicul care contine cea mai lunga postare facuta vreodata de catre mine (nu a fost vina mea ca Pit mi-a dat atata material de atacat ), topicul in care am facut poate cele mai multe postari,topicul in care am fost acuzata de logoree,ca as fi clona, ca sunt irationala, temperamentala , in care films4all si-a declarat dragostea pentru mine, Pauline Kael la fel, in care am facut promisiuni pe care nu le-am mai respectat, in care am avut niste punch-lines aiurea rau , etc etc.

Eu de obicei sunt calma, destul de non-conflictuala, asa ca pentru cei care au ajuns mai tarziu pe forum,va fi chiar un soc sa ma vada asa de violenta . Well, acu' stiti,daca vreti sa ma provocati, legati-va de asta. Mai am inca doua slabiciuni,dar pe alea nu vi le zic .

Si da,dupa enspe mii de vizionari,filmul continua sa fie la fel de genial, cu un Johnny Depp in unul dintre cele mai subtile si poignante roluri ale sale. Cel mai bun Burton de la Ed Wood incoace, magnum opus-ul sau!
Si da, inca mai sper sa il conving pe Pitbull sa ii mai dea o sansa candva.