@Gospin
In primul rand, nu o apar. Este o persoana care cade intre extreme, cand esti in relatii bune cu ea e tare simpatica, dar, cand ajungi la un conflict, se poarta execrabil. Dar nu imi place ideea de a fi bannata definitiv. Din principiu sunt impotriva bann-urilor definitive, nu ca ar conta parerea mea, ca nu eu sunt seful aici. Totusi, cred ca oricine merita inca o sansa (chiar si de mai multe ori). Asa cum sunt impotriva pedeapsei cu moartea, sunt si impotriva condamnarii la "moarte forumistica".
In plus, pana cand man... nu a recunoscut ca e PK, nu a deranjat. A intrat in diverse topicuri, a avut postari la jocuri, unde i-a placut etc. Si l-a aparat pe ALS, asa cum l-am aparat si eu si cum voi lua apararea oricui voi considera necesar ca merita.
In al doilea rand, chiar daca PK ar fi, cum spun unii, "cu mintea franjuri", ar merita circumstante atenuante, desi problema mentala este o supozitie, nu poti eticheta astfel un om pe care nu il cunosti, in conditiile in care nici macar nu esti psihiatru.
Asadar, Keepwalking, daca te consideri un om sanatos, dovedeste-o. Sau asa te porti tu cu "bolnavii psihici"? Le razi in nas, de parca ei ar fi vinovati ca sunt "cu mintea franjuri"?
Last edited by corinka : 12 Mar 2010 at 10:06.
|