View Single Post
Old 12 Mar 2010, 09:36   #109
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Hmmm, dificil Keepwalking, dificil, desi momentul e intens si consistent, exista tenatia sa spun lucuri mari dar nu ai cum dintr-o amintire.

Cred ca ai fost un copil ok, genul de "copil bun", adica se vede ca esti cooperant, asculti de mama, ai fost prim nascut sau mijlocas? (btw, ma ajuta sa-mi ziceti si locul pe care il ocupati in constelatia familiei, functie de ordinea nasterii). Nu vad nimic anormal in nici o reactie de a ta, tristetea e si ea fireasca, s-ar zice ca raspunsurile tale erau adaptate lamediu si factori exogeni. Dar, e important ca cea mai intensa amintire e reactia mamei, in mod normal toti am fi tentati sa credem ca amintirea cea mai vie e aceea omului sub tramvai (de aia insist sa-mi spuneti voi si in nici un caz nu am voie sa presupun in locul vostru). Focusul tau crescut pe mama, la varsta de 10-12 ani ar putea spune ceva, insa mai da-mi o amintire, sa nu cad in pacatul psihologizarii si al cautarii de probleme cu orice pret, acolo unde poate nu sunt. In plus, Keep, insist sa-mi dai o amintire de pana in 9-10 ani. Ce depaseste varsta asta e prea putin relevant.

Last edited by illotempore2002 : 12 Mar 2010 at 09:42.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif