Quote:
Yesterday, 20:22 #755
manwithamoviecamera
Guru
Posts: 471 Nu ma intereseaza parerile bune sau rele ale persoanelor pe care nu le cunosc in realitate. Eu nu am nicio parere despre voi, nu va cunosc. Consider forumul o mica aula in in care se pot face schimb de pareri interesante, de informatii, sau iti poti imbogati cunostintele generale. Mistourile si certurile raman de domeniul fictiunii, daca ajung in sfera realului e grav.
--------------------------------------------------------------------------------
Last edited by manwithamoviecamera : Yesterday at 20:24.
Yesterday, 20:29 #758
Pitbull
Unlikely Messiah
Posts: 14,265 Era clar cä personajul ästa era clona cuiva din anturajul pupincurist al altcuiva...
OK, a sosit momentul bannärii.
Vave, taie si mutä la Offtopic Asylum TOTUL, de la mesajul #3 în jos.
Gloria, Stefan - let's do the right thing! __________________"Ţara mea e o veşnică ridicare din umeri."
(Maior Ştefan Ţeapă - "Pe-un picior de plai", Ph. J. Collins)
Pitbull
|
Keepwalking de ce nu te casatoresti cu pitbull? Asa iti pui in aplicare si fanteziile erotice.... EU am mintea franjuri sau voi care urati din toata inima o biata userita pe care n-ati vazut-o in viata voastra si traiti in lumea voastra virtuala??? EU sau voi care i-ati vb urat, l-ati lovit pe ALS care a fost un domn si l-ati manjit si i-ati intins capcane si ati facut din forumul asta un azil pt retardati lobotomizati??? Mai, nu zic, am si eu nebuniile si defectle mele dar nu ma cred perfecta ca voi. Sa fiti sanatosi!