View Single Post
Old 11 Mar 2010, 19:21   #64
rc-st.
Senior

rc-st.

un film care m-a fascinat cat de prost poate fi dar sa imi ia banii sa il vad la imax
nu are nimic 3d si pariez ca pur si simplu l-au gonflat de pe 35mm pe 70mm(adica standardul imax).
Povestea e atat de proasta incat am cascat de vreo 30 de ori pe la sfarsit, iar o fetita de langa mine care era cu tatal ei s-a dus la toaleta pe la sfarsit, si nu a pierdut nimic in cele 20 de minute cat a lipsit.
Pe la jumatatea filmului cand incepeam sa realizez ca am investit o groaza de bani in aceasta prostie mi-am adus aminte ca era un ou pe un perete in Alice. Ei bine unde e oul? ca nu era in poveste, in schimb erau o groaza de "chestii" care nu aveau ce cauta acolo. O pisica gigant care omora pe-acolo tot ce misca, gen pantera din avatar, un dragon imens care nu eram sigur care e... pentru ca pe langa dragon mai e si o pasare mare... care de fapt nu e dragon dar si aia e rea... mai e si un cavaler chior care te astepti sa fie pisica aia imensa pentru ca un soarece?!?! ii scoate un ochi la un moment dat. Felul in care ma exprim descrie perfect haosul acestui film.
Si l-a sfarsit ! ATENTIE SPOILER ... daca se poate spoila o aberatie... se bat toti pe o tabla de sah?! si ai impresia ca se potriveste pentru ca sunt carti de joc... dar ai impresia ca totusi nu se potriveste nimic in film... si alice se transforma intr-o ioana d'arc care se bate cu un dragon imens, care pana la urma iti dai seama ca e diferit de pasarea mare care era si ea rea..., si il omoara , de ce , nu stiu... si cand toata lumea e fericita si crezi ca dragonul se ridica, fara cap si te sperii, filmul se termina si dragonul ramane mort si ingropat acolo iar Johnny Depp danseaza un dans penibil asa cum a fost tot filmul.
rc-st. is offline   Reply With Quote sendpm.gif