Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 11 Mar 2010, 19:12   #735
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Da, problema este :
desi m-ai facut nesimtit, nu ma supar.
-si eu sufeream de grafomanie, pe cand ma chema Pauline Kael, dar incercam sa discut despre filme, actori si sa aflu cat mai multe. Cei enumerati mai sus si ( unii pe care i-am uitat, ca de ex, copila-satanista faceti umbra prea mare pe aici. Barem copila stie ceva rock. Chiar iubesc acest forum si site, dar calitatea sa e foarte proasta in ultima vreme. Am evitat sa arunc margaritare la porci si sa discut despre filme in ultima vreme. E mare pacat ca aceia ca voi, care abereaza, sufoca forumul,si persoane discrete , foarte discrete dar interesante ca omuldindulap, federico, miercuri, pipes uneori, lili, anaemona, razi si altii destui( ca aceia bannti in ultimul timp, tari in gura dar sprinteni la minte) renunta sa posteze ontopic. Nu pastrez resentimente nimanui, niciunui user sau userite. Chiar certurile cu ele sau cu ei au fost o placere Regret ca a scazut f mult calitatea forumului. Poate ca ar trebui inchisa cafeneaua, nu stiu...sau ar trebui izolata...pt copilasii noi si mai putin interesanti.
Acum astept banarea mea, urari de bine tuturor, ciao, eu m-am saturat sa vacitesc, uitati-va si voi azi la offtopic asylum, injuraturi fara sare si piper... Daca voi admira vreun film, voi vb singura pe forumul meu gol.
Ma puteti injura, stiti ca nu voi putea raspunde. haidi, pa .
manwithamoviecamera is offline   sendpm.gif