View Single Post
Old 10 Mar 2010, 11:53   #45
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Pitbull:
Vara lui 1961.
Aveam un an si jumätate, eram la Blaj, în casa de familie a bunicii mele (unde locuise cu cele cinci surori si pärintii).
A fost singura varä petrecutä acolo - întâmplarea a fäcut ca nici mäcar în trecere sä nu mai pun piciorul vreodatä prin Blaj. Pästrez de-atunci multe amintiri vizuale si sonore, scurte de câte-o clipä, ca niste flash-uri complet disparate (nu-s nici mäcar douä care sä se lege între ele...)
Cea mai intensä e urmätoarea:
Intr-o dupä-amiazä, stäteam mai multi culcati pe o päturä, în grädinä, la umbra casei. Lângä mine stätea mätusa mea în vârstä de 18 ani, o frumusete rarä, blondä cu ochi albastri, care urma sä devinä si o one-time actress: http://www.imdb.com/name/nm0630307/
Momentul cel mai intens: ochii ei mari, privindu-mä de aproape, cu un fel de "afectiune electricä" (altfel nu pot s-o descriu; era foarte intensä).
Sentimentul dominant: destindere, iubire, ocrotire, sigurantä.

Deocamdata pot sa spun ca in momentul de fata "sarcina relatiei intime/de iubire" este un aspect pe care incerci sa-l reglezi iar tema ta actuala este exact asta: afectiunea, iubirea, siguranta. Poate fi dedus ca iti lipsesc lucrurile astea pe acest palier, strict, al relatiei semnificative cu o femeie.
Altfel, cum am mai si glumit pe seama ta la topicul cu psihologia userilor, apare iar motivul ä vrea sa fie in atentia publicului, observat, admirat, adica actor - daca imi aduc bine aminte ai si spus ca initial ai vrut sa te faci actor.

Scuze ca va raspund greu, motivele sunt doua, nu prea mai am timp liber lately si pe de alta parte nici voi nu imi dati ce va cer, doua amintiri si Sentimentul si Momentul.

Pitbull, astept feedback la ce am zis mai sus.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif