''Nu, concluzia mea ca filmul este despre nimic provine din faptul ca este derivativ si imprastiat.''
derivativ si imprastiat nu este egal cu nimic, ci este derivativ si imprastiat, deci daca iti imaginezi ca ti-ai argumentat nimicul cu ceva anume doar derivezi imprastiat sau te imprastii in deriva pentru ca nu ai argumentat nimic. cum nu ai argumentat nici de ce ar fi acest film derivativ si imprastiat ca sa poti afirma ca este despre nimic admitand prin absurd ca nimicul ar fi egal cu derivativul si imprastiatul. cat despre paragrafele tale... prrrrrtzz
filmul dezvolta cateva personaje si in principal pe will pe parcursul celor treizeci si x zile cat mai au de stat in irak. personajul este complex si este dezvaluit treptat pana la final. aparent indisciplinat si periculos pentru cei din echipa, el este de fapt un veteran uns cu toate alifiile care detine un record la dezamorsari. are un mod atipic de lucru [in care el are o incredere totala] [fenomen real, sentimentul de invulnerabilitate la soldati] . de cealalta parte cei doi ramasi orfani in urma accidentului urmeaza procedurile ca la carte dar asta nu i-a scutit de accident.[instinct&talent vs reguli] Will isi asuma totdeauna cea mai mare parte din risc. Este de fapt un excelent team player [vezi secv cu sniperii, cand al treilea sta si cloceste in groapa]. are generozitatea si blazarea celor care stiu ca exceleaza intr-un domeniu, vorbeste cu si cumpara de la copilul arab. este altruist, se intereseaza de copil. nu este crud, prefera sa fuga din fata femeii isterice decat sa o loveasca. inghite acuzele lu fraieru ala ranitu, dupa ce il salveaza si dupa ce ca acesta fusese victima propriei incompetente. Incearca sa traga echipa dupa el, etc. nu mai am chef sa scriu, eu va sfatuiesc daca nu intelegeti din prima sa va uitati la film de mai multe ori.
SS-Hauptsturmfuhrer Michael Wittmann was the most successful and famous tank commander of World War II. He was credited with the destruction of 141 Allied tanks and 132 anti-tank guns in less than two years.
rambo era pe langa asta mic copil pisat la cur, dar daca a-ti fi vazut un film despre el sigur ati fi gasit de carait, ca ce-i asta, ca nu se poate ca etc. dar poanta e ca se poate. da nu voi. hahaha
cateodata realitatea e incredibila.