View Single Post
Old 08 Mar 2010, 18:31   #1
Gloria
Super Moderator

Gloria

Luna martie e pentru cei romantici - concurs cu premii pentru forumistii Cinemagia

Dati-mi voie sa postez in continuare urmatorul advertorial:

Daca esti femeie, cu siguranta iti plac povestile de dragoste. Asa ca profita de Luna Femeilor si spune-i iubitului sa te duca la cel mai romantic film al sezonului - Remember Me!

Daca esti barbat, stii bine ca luna asta e obligatoriu sa scoti cativa asi din maneca. Recucereste-ti iubita cu un gest romantic: invit-o la filmul Aminteste-ti de mine. Fii sigur ca te va rasplati...

Iar daca vrei si mai multa pasiune, MediaPro Distribution si Cinemagia iti dau ocazia sa castigi o invitatie pentru doi la filmul Aminteste-ti de mine la Cinema Hollywood Multiplex si o seara romantica in Tandem Cafe.
Vei avea la dispozitie un separeu intim, numai pentru tine si perechea ta, unde poti sa-ti alegi muzica preferata si sa bei un pahar de vin rosu printre petale de trandafiri, la lumina lumanarilor.
Vor fi 7 castigatori (alesi de juriul Cinemagia, alcatuit din redactorii publicatiei) ce vor primi fiecare cate o invitatie dubla la Remember me (ziua trebuie aleasa intre 17 - 23 martie inclusiv) + 1 rezervare pentru 2 persoane (tot intre 17 - 23 martie) la Tandem Cafe (in meniu: 2 coktail-uri sau o sticla de vin rosu)

Pe 16 martie, cele mai bune sapte raspunsuri vor fi premiate.

Ce trebuie sa faci?
Descrie cum arata pentru tine intalnirea perfecta.

Last edited by Gloria : 30 Mar 2010 at 23:18.
Gloria is offline   Reply With Quote sendpm.gif