Mai devreme imi suna cineva la usa, doua femei si imi zic ceva in greaca. Le zic si eu in greaca ca nu stiu sa vb si-apoi ma intreaba de unde sunt. Le zic : din Romania ... Incep si vb in romaneste,
una era austriaca ,una romanca(moldoveanca) fericite ca m-au gasit. Austriaca vb si ea romaneste mai rarait (erau iehoviste) . Imi arata ele o carte despre realitatea din Biblie, cacaturi de astea, ca Biblia a fost scrisa de oameni , pastrez o atitudine serioasa. Cum stateam la usa austriaca mi se tot uita in casa , analiza. Isi arata voit antipatia fata de celelalte secte. Incearca sa fie aforica si-mi spune ca omul se autodistruge in lipsa lui D-zeu si ca nu ma deranjeaza acum dar vor trece in alta zi sa discutam. Intreb, despre ? Despre orice, sunt atat de multe de povestit. Apoi lasa de inteles ca mai e vreun roman pe strada asta si-atunci imi sare fisa ; De unde stiu astea, de mine cel putin ? Data viitoare le spun : daca practica acte origiastice vin odata sa le vad spectacolul (nu ma implic).