Alea 5 minute le dormi pentru ca ai senzatia ca te odihnesti inca 5 minute nu pentru ca mori atat de rau de somn incat cazi in pat

. Din cate banuiesc ti s-a creat in subconstient o mica obsesie ca trebuie sa dormi cat mai mult dimineata (chiar si 5 sau 10 minute pe care le ai la dispozitie trebuiesc dormite ) sau este o modalitate de a reactiona la lipsa de chef de a pleca la munca sau unde treb sa pleci. Sunt oameni care se trezesc foarte greu dimineatza doar cand au munca, dar daca pot sa stea acasa toata ziua si-i trezesti n-au nici o problema.
Ideea mai importanta este ca ar fi bine sa-ti dai seama de ce ai problema asta ca sa stii ce sa-ti propui sa nu mai gandesti.
Eu una cand trebuie sa ma trezesc pentru ceva anume daca imi propun asta de seara mi s infige ideea undeva in subconstient si ma trezesc. Faza comica e ca daca nu imi propun nimic si incearca cineva sa ma trezeasca am marea ocazie sa nu reusesc

(cel putin cand eram mai mica asa pateam, suna si telefonul si nu-l auzeam daca nu era pus de mine sa sune).