Thread: "Up In the Air"
View Single Post
Old 03 Mar 2010, 18:28   #39
sergiuseling
Guru
 
sergiuseling
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 595
Stai să fi văzut postul meu că atunci te închinai la THL.
Acuma serios nu e cel mai bun, ba Up in the Air e și mai bun. E THL mai bun ca GK? Numai de vreo 10 ori, dar tot e mai slab ca Up in the Air.

Legat de ce spunea Windom. Asta e societate în care trăim, majoritatea dintre noi nu sunt eroi și nu fac nu știu ce lucru important. Ne integrăm și facem tot ce putem. Desigur că concediatul oamenilor sau detonatul bombelor, sau învârtitul hârtiilor în bănci sau mai știu eu ce nu e un ideal ci doar o rotiță care face parte din mersul omenirii. Că e o direcție bună, rea nu prea poți să îți dai seama chiar din centru, tu doar îți faci partea.
Iar dacă un film prezintă aceste detalii din viața unor oameni implicați nu înseamnă că e de acord sau în dezacord cu ce se prezintă. Fiecare face ce poate, fiecare e cu ideile și idealurile lor, dar prea multe nu se pot schimba omenirea merge în continuare neafectată de modul în care gândesc și acționează unul sau altul.


Desigur ce am spus mai sus nu e o idee din film sau un lucru care ar face filmul mai bun, e doar contextul. Oamenii merg mai departe individual poate pentru că le face plăcere, poate doar atâta știu, nu le place alternativa, însă nu decid ei politica fiscală sau de apărare a SUA.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif