Originally Posted by djinjis:
''Anyway, his accents still suck!'' accents e la plural despre ce accente vorbesti? Am impresia ca your English sucks si mai si semnalizezi. Ticul asta verbal il gasesc extrem de enervant mai ales live cand mai trebuie sa suport si pronuntia de cacat.
''m-am intalnit si cu Kusturica si cu orchestra lui No Smoking, si cu Mr Kevin Costner himself!'' - ah, acum am priceput. Asa te exprimi tu. Si io m-am intalnit ieri cu Zoe Saldana, ca m-am uitat la Star Treck pe calc, apropo, iti transmite salutari, a auzit de tine ca i-a povestit Kevin.
Nu aveam intentia sa te jignesc, eram doar ironic vis-a-vis de laudaroseniile tale 'eftine de groupie.
|
Am pus accents la plural, fiindca Mr. Costner incearca mai multe (scottish,british) in filmele sale,dar nu prea ii ies. Nu ma refeream la un accent specific,ci la accentele pe care le foloseste in general. Nu ma intereseaza daca a fost intentionat sau nu, cert este ca DA, m-ai jignit. Tin sa iti amintesc ca tu ai deschis subiectul,eu am spus doar ca l-am intalnit,atata tot, nu am dezvoltat si nici nu as fi tinut mortis sa o fac,daca nu m-ai fi provocat cu informatiile tale eronate. Cum suntem la topicul de male handsomeness, am spus ca l-am intalnit si am pus ochii aia frumosi

, ca sa se inteleaga ca si in realitate arata la fel de bine ca in poze. Si daca m-as lauda,big deal,toata lumea o face. Si asa,destul timp mi-l petrec fiind modesta.Nu inteleg ce te doare pe tine!
Si for your information, e Star Trek....engleza asta! Si parca vad ca acu' o sa imi zici ca ai scris asa intentionat, bla bla bla....

Sa revenim la male handsomeness,ca-i dam prea mult de lucru lui Cori...