Bine v-am gasit!
Foarte interesante discutii! Windom imi place cum te gandesti la IB. Eu cred ca ar merita Oscarul cu varf si indesat. Chiar si doar pentru frumoasa posibilitate trecuta pe care o ofera. Un prieten pe care il respect si care e pasionat de istorie mi-a spus ca e o prostie tocmai din acest punct de vedere - cum adica sa schimbi istoria asa cum vrei?! Mie chiar asta mi-a placut, mi-ar fi placut sa se intample asa. Si nazistii ar fi meritat. Iar exagerarile lui Tarantino fac parte din stilul lui si de asta mie mi se par speciale filmele lui.
Avatar e un film bun prin imagine, montaj, etc, si din punctul asta de vedere merita Oscarul. E grandios, trebuie sa recunoastem si va lua Oscarul cu siguranta, desi nu mi-as dori-o.
Up in the Air, e bun, dar nu mi se pare de Oscar decat daca il compar cu Titanic si Chicago...
Despre The Hurt Locker nu stiu daca se cuvine sa vorbesc fiindca n-am avut rabdare sa ma uit mai mult de 20 de minute si nu din cauza ca nu imi plac filmele de razboi, pur si simplu nu m-a prins. O sa incerc sa termin vizionarea, dar nu garantez.
Restul nu le-am vazut, insa sunt curioasa de Precious.
|