View Single Post
Old 23 Feb 2010, 15:14   #5
SoX
Miserupist

SoX

Majoritatea ecranizarilor adaptate dupa benzile desenate au avut un rol mai mult industrial, lasand la o parte creativitatea artistilor de la Marvel, DC Comics, etc. Multe dintre aceste filme au fost box-office-uri datorita benzilor desenate ce au stat la baza acestora. Nu cred ca s-a reusit inca o expunere cinematografica atat cat sa redea aceasi atmosfera cand o ai la citirea uneri reviste de comics-uri. Cu toate acestea, dupa parerea mea, un singur personaj s-a desprins parca dintr-o astfel de revista, acela fiind Joker din The Dark Knight (2008), fiind acelasi "psihopat gentil" prefatat in toate benzile desenate. Iar in categoria " cele mai mari dezamagiri" ar intra filmele: The Incredible Hulk, Elektra, si The Spirit.
Cat despre personajul meu favorit, Wolverine, cel mai bine a fost expus in filmul X-Men 2, deoarece misterul identitatii acestuia a fost foarte bine conturat adaugat si de prestatia actorului Hugh Jackman care practic a realizat simbolistic o infatisare reala a acestui personaj.