Originally Posted by Chambord:
Am niste predictii betoaneeeeeeee (si most important: CORECTE, btw toata lumea e pe langa la niste categorii unde marii favoriti nu vor lua) dar nu le pun pana cu o secunda inainte de expirarea deadlineului  (ca sa nu mi le fure fomishtii care s-au inscris pe forum doar ca sa mai ciuguleasca si ei un DVD de pomana acolo, si fura de la altii mai cu esperientza, cum i s-a intamplat lui buty  )
|
Hey macar ma simt importanta

.Din cate am vazut, 3 au prezis EXACT ca mine. Oricum stocul de premii e limitat si dupa calculele mele, am sanse mari sa gresesc in vreo 5-6 categorii...shorts, IB, The Imaginarium (l-am aruncat acolo just because, nu pentru ca as crede cu adevarat ca va castiga

). Eu tinteam spre postere, pentru ca Cinemagia tot m-a rasfatat cu filme, dar acu' e vremea sa mai iau si eu o pauza de la premii. SPER ca nu te referi la actori,imi place cum sta treaba acolo, chit ca m-ar durea in paispe daca Bullock n-ar castiga. Nominalizarea lui The Blind Side la Best Pic o face sa plece cu sansa I si in plus, are acea atitudine degajata si are discursuri amuzante, care ung Academia pe suflet. They like it when actors play it nice, de aceea tind sa cred ca ea il va lua. Apropo,n-ar fi cool ca Waltz sa dea un discurs in 4 limbi

?I know I would do that if I were him

.