View Single Post
Old 21 Feb 2010, 20:57   #1731
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cori, ai dreptate sub ambele aspecte:
1) Nu mä simt deloc onorat de implicarea în acest asa-zis dialog. Dra zi tu: ce sä fac? Da, l-am ignorat - mult, sum spuneam. Dar n-a înteles - s-a înfoiat, a supralicitat. Päi pânä când? Nu mai existä notiunea de "limitä"?
2) Evident cä-l manipulez spre a-si da în petic si a-si atrage bannarea. Si o va face - fiindcä, asa cum spuneam, e necontrolat si iresponsabil.
Dacä eram administrator (ceea ce, sä fie clar, nu-mi doresc, e o räspundere enormä, ingratä si päguboasä - iar orgolii sterile n-am), nu mä încurcam cu delicateturi, îl exterminam de mult. Dar Gloria si Stefan sunt absurd de toleranti - vezi doar cât slack îi acordä, absolut nemeritat. Deci, il faut cä trebuie a helping hand.
Adevärul e cä si toleranta ta e disproportionatä! Sincer sä fiu - ca apärätoare, te-as angaja oricând, pe bani grei, sunt sigur cä ai convinge justitia! Dar ca procuror sau judecätor, mä tem cä ai läsa ucigasi calificati, baroni locali si violatori de copii sä scape nepedepsiti, motivând cä au fost "doar malitiosi"... Sper sä nu mi-o iei în nume de räu!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif