View Single Post
Old 21 Feb 2010, 20:19   #1725
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

induiosator cum userul 'pitbull' (cunoscut exclusiv in zona cinemagia) se erijeaza 'cel mai tare din parcare' pe parcelutza din dotare, imparte sentinte & pumni (virtuali), stabileste ierarhii imaginare si - in general - traieste intr-o lume total paralela realitatii.

sa fim seriosi: tot ceea ce spune/scrie dspr mine nu sint decit sleite 'wishful thinking'-uri care fac fleosc de indata ce lumea-si inkide computerul
in the real world, tot ceea ce afirm eu este 100% adevarat, fapt verificabil; tot ceea ce afirma el este proiectie auto-amagitoare a unui indi-vid slab, nerealizat, cu imense complexe nerezolvate... & nerezolvabile
(nici macar k traducator nu este bun:
http://uglybadbear.wordpress.com/200...rson-la-nesfa/ )

plus k aceasta invocare obsesiva: 'bannarea! bannarea!' ('iminenta') este de-un ridicooool...
(dupa cum lesne se poate observa - recitind postarile sale -, el este cel care nu conteneste sa ma atace, in pofida sugestiei mele (rezonabile) de a nu mai fi invocat pe acest forum!
continua, continui si eu.
continuu!)

de fapt, eu stiu ce il infurie pina la spume: faptul k sint singurul care are curajul sa-i spuna adevarul dspr propria persoana - lucruri stiute de toata lumea dar pe care ceilalti, mai delicati (sau mai milosi), ezita sa i le spuna...

ps toti cei invocati drept 'contraexemple la als' sint oameni care ma apreciaza f mult!

Last edited by Alex Leo Serban : 21 Feb 2010 at 20:30.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif