View Single Post
Old 21 Feb 2010, 19:59   #1724
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

@DanT:
Sincer, te rog sä mä ierti, îmi dau seama cä te pun într-o situatie penibilä - fie si doar ca simplu observator. DA - cum spui, am încercat tactica de bun-simt a ignorärii. Din päcate, cu asemenea specimene, e o utopie... Ca pe orice fäpturi thalamice, le guverneazä afectele, pulsiunile, umorile, hormonii si feromonii... Ura lor e visceralä, patibularä, rudimentarä... Pur si simplu nu se pot stäpâni, nu au instrumentele necesare, notiunea de "enough is enough"... Ce pot face? Il las sä mä înjure de cinci ori, si tac... De alte cinci ori, îi räspund aluziv, ca sä priceapä numai el, si sä se potoleascä (precum crede boul utopic, idealist si optimist din mine!) sä nu devinä publicä mahalaua... Da' a unspea oarä... ei bine, eu stiu ce-i aia "enough is enough"!
Totusi, Dane, retine un lucru: e masochist la nivel subconstient; o vrea, o cautä, o cere - la fel ca räposatul ambrablurica, sau ca încä viul Dinu Seralu. Oricum, un lucru sä fie clar: când îl cârpesc (digital-virtual sau realmente-digital), n-o fac nici ca sä-l bucur, nici ca sä mä räzbun - ci numai ca sä contribui la restabilirea unui echilibru biologic.

@Cori:
Andrei Gorzo, Tudor Caranfil, Mihai Fulger, Magda Mihäilescu, Viorica Bucur, Iulia Blaga, Valerian Sava, Lucian Maier, sotii Cretulescu ... and this is merely the beginning.

@Keepy:
Peste zece ani, nu va fi la fel.
Come on, man, nu stiai cä mustele träiesc 76 de zile?

Last edited by Pitbull : 21 Feb 2010 at 20:04.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif