View Single Post
Old 20 Feb 2010, 23:55   #1714
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Draga Keeep,

Nu citesc cronici inainte sa vad un film. Dupa ce il vad si imi formez o parere, mai arunc o privire la ce au scris altii (nu intotdeauna). Dar nu ma iau dupa critici. Nici n-am cum, pentru ca nu imi poate placea un film doar ca i-a placut lui Gorzo sau lui Serban, asa cum nu imi poate placea o masina, un fel de mancare sau o anumita carte, doar pentru ca Schumacher, Jamie Oliver sau Nicolae Manolescu sustine ca ar fi bine sa imi placa. Motivul pentru care verific uneori ce au scris unii critici despre filme pe care le-am vazut este ca ma intereseaza cum au perceput filmul, comparativ cu mine, niste persoane cu o cultura cinematografica mai bogata, mai educate din acest punct de vedere.
Se mai intampla si sa mai citesc cronici fara sa vad filmul, asta in cazul in care, din start, nu am de gand sa vad filmul, ca in cazul Ho, ho, ho. N-o lua personal, dar, la varsta mea, chiar nu ma atrage genul asta de filme. Iar cronica am citit-o intamplator, ca am dat de ea, n-am cautat-o in mod special, avand in vedere ca filmul nu prezinta interes pentru mine. N-o lua personal. Fii sincer, nici pe tine nu te-ar fi atras un asemenea film. Nu ziceai tu ca ai scris scenariul din motive financiare si nu de amorul artei?
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif