da corinka, se inkid - cum apare ceva care nu este pe placul pitbull-ului, cum acesta someaza, denunta, ameninta isterical...
gloria draga,
dupa ce am postat - la 'agora' - un comentariu in care reclamam dreptul de da un raspuns la 'scrisoarea deskisa' a elenei dulgheru, userul 'pitbull' a continuat cu 3 (trei!) comentarii (#103, #104, # 105) - al caror ton nu-l mai comentez, e deja stiut... - in care insinua k as fi 'continuat' (eu!) sa postez off-topic.
lucru 100% fals!
ce am avut de spus, am spus in limitele 'dreptului la replica'.
dar profit - pt a restabili ekilibrul faptelor verificabile in fata insanitatilor rupte de realitate & debitate pe ac forum in leg. cu persoana mea de catre un user care si-a facut un scop in viata din a contabiliza intrarile/iesirile mele pe topicurile care au leg. cu persoana mea (& a-mi trimite mp-uri/spam!) - sa mai fac cunoscut un adevar obiectiv, care arata cam asa:
lista (incompleta) a celor care il apreciaza pe als: liviu ciulei, lucian pintilie, andrei plesu, h.-r. patapievici, gabriel liiceanu, cristian mungiu, cristi puiu, corneliu porumboiu, razvan radulescu, radu muntean, paul cernat, marius chivu, daniel cristea-enache, andrei gorzo, mihai iovanel...
lista (tot incompleta) a celor care ma contesta: 'pitbull', 'nume', 'suspect de bizar', 'dragomara', 'keepwalking'...
a bon entendeur, salut!
|