Eu in majoritatea viselor sunt EXTREM de violenta,for no reason,pentru ca de obicei sunt all about peace and love

.
Recent am visat cu un hot care ne-a spart casa si m-a incuiat la mine in camera. Mi-am scos bata de baseball de sub pat si cand a deschis sa vada ce mai fac,l-am batut cu bestialitate pana la sange...felul in care sangera semana izbitor de mult cu cel din There Will Be Blood

.
In alt vis, trei rromii au intrat pe fereastra,din nou ca sa ma jefuiasca si i-am fugarit intr-un camp

, pana i-am prins si i-am batut.
Un al treilea vis,tot cu hoti (cred ca intr-un interval de 3 luni am visat de 3 ori ca imi era jefuita casa

) s-a terminat tot rau pentru ei, pe unul l-am injunghiat in stomac,iar celuilalt i-am taiat gatul. Cand m-am trezit, aveam o rana in palma. HARDCORE!
De cele mai multe ori visez ori ca sunt omorata,ori ca omor eu pe cineva,ori ca imi moare cineva drag.This is so weird. Ultimul vis de care imi amintesc e si mai weird....dintr-o data m-am trezit ca aveam barba

.Tot o frecam si ma gandeam ca ma cam inteapa si ar trebui sa o rad

.
Din categoria vise surreal, de curand am visat ca eram ca un fel de fantoma, care parca se desprinsese de corp. Era ciudat,fiindca in vis ma vedeam pe mine dormind.
Din categoria Vise a la Cinemagia, l-am visat pe Pitbull care a venit intr-o seara dupa mine sa ma scoata la o plimbare pe motocicleta. Arata ca Marlon Brando in The Wild One

si culmea,trebuia sa iesim,dar am luat cina in familie.