Thread: Teatru
View Single Post
Old 15 Feb 2010, 08:26   #178
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by quills:
Si am fost surprins sa vad cati iubitori de teatru sunt pe-aici prin zona pentru ca, de fiecare data, sala este plina cu oameni de toate varstele. ca la "avatar", dar la o scena mai mica, .

Mi-aduc aminte de anii in care TVR1 avea in fiecare marti o piesa de teatru si, in lipsa de alternative, ma culturalizam, de voie, de nevoie, . Acum, mai greu....
...Ce vremuri!
Dar, slavä Domnului, începem sä ne revenim! Conforumistul nostru Floydman remarca deunäzi cä iar dä lumea nävalä, ca-i anii '70-80, greu sä mai gäsesti un bilet la un spectacol bun. Iar un discipol care de asemenea e pasionat de teatru, când vrea sä mä invite la câte-o piesä ca pe urmä s-o disecäm cu savor (si savoar),* we nevoit sä sacrifice câte o dimineatä întreagä trecute fix, ca sä ia bilete (La Comedia, la T.N.B.)...
Am väzut cu el, luna trecutä, "Revizorul" lui Mäläele (varianta tot cu el si-n rol). Bun spectacol, desen scenic expresiv si adecvat, distributie de clasä aproape integral, Horatiu cum îl stim (ceea ce e si bine... si mai putin bine). Textul, cam periat - l-as fi preferat mai apropiat de originalul lui Gogol. Per ansamblu, mi-a pläcut aproape la fel de mult ca äla cu Puric, de la T.N.B.
__________________________________________________ _-
* Nu mä pot hotärî cum e mai plastic: "savor (si savoar)", sau "savoare (si savoar)"; un poll, ceva...? (b.Pb.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif