Doua vise...
Cine se pricepe la interpretat vise? Am avut doua azi-noapte:
1. Eram cu masina pe DN1 si, in Alba, intre Lancram si Alba-Iulia, a aparut de pe contrasens o caruta cu tigani si un cal speriat. Calul era agitat, se desprinsese (nu imi explic cum) de caruta, mi-a taiat calea si a luat-o pe aratura.
N-a fost nimic grav, eu am incetinit si, vazand ca nu vine inspre masina, am accelerat si am plecat repede.
Presupun ca are o legatura cu un filmulet pe care l-am vazut aseara pe Animal Planet, despre salvarea unei iepe gestante care cazuse intr-un iaz inghetat.
Al doilea vis a fost mai straniu:
2. M-am trezit de dimineata si in jurul meu era plin de gaini si cocosi care ciuguleau si isi faceau nevoile pe parchet (covorasele nu mai erau). Atunci am observat ca dormitorul nostru nu mai era in apartamentul nostru din bloc, ci eram intr-o casa imensa, intr-o curte. Am iesit sa il caut pe V. ca sa il intreb cum au ajuns gainile alea si am intrat in alta camera, unde era bunica-mea, care statea pe pat (ieri mi-a zis mama la telefon ca bunica a fost cam bolnava in ultimele zile si mama se temea sa nu aiba pneumonie, cum a avut si anul trecut). Dar ce legatura au gainile?!
Last edited by corinka : 17 Feb 2010 at 12:55.
|