Originally Posted by Windom:
Originally Posted by sergiuseling:
Nu vreau să laud prea mult Slumdog Millionaire. A avut o poveste frumoasă, dar mai mult contează realizarea a avut suspans, acţiune, dramă.
|
O poveste tot atit de frumoasa si credibila precum o telenovela sud-americana. Si cam acelasi nivel de suspans si drama...
|
sa excludem premiile castigate la best picture , scenariu adaptat si melodie originala (ca o sa-mi zici ca e manea). Chiar crezi ca era cineva mai indreptatit sa castige la
Regie, imagine, montaj, coloana sonora(score) sau mixaj de sunet? - categorii la care dupa parerea mea a a fost cu cel putin 2 clase peste restul. Si nu numai parerea mea ci si a tuturor agentiilor de pariuri care au dat inaintea decernarii premiilor pe S.M. mare favorit la toate categoriile la care a castigat. Si oamenii astia care fac cotele sunt mai experti ca mine si ca tine pt ca intr-un astfel de business se invart o gramada de bani si nu-si permit sa faca o cota gresit.
Anul trecut , foarte multi laudau "The Reader" si cat de mult ar fi trebuit sa castige "Best Picture", in timp ce la holywood toata lumea se intreba cum de a ajuns asta nominalizat la cel mai bun film