View Single Post
Old 10 Feb 2010, 14:06   #232
djinjis
Guru
 
djinjis
 
Join Date: Dec 2007
Location: la dreapta Tatãlui
Posts: 623
Pana se alambica la merit, pot sa te lamuresc eu ca ai facut o eroare de judecata chiar mai multe. Fumatorii nu plateste pentru ca e slabi [e vorba doar de unul dintre ei], acesta fiind un adjectiv secundar si impotent in cazul de fata, pentru ca nu el, adjectivul, ii caracterizeaza pe ei de fapt, care este el, pe care tu, cu de la tine putere l-ai propulsat in fata noastra cu intentii defetiste, asa cum nici Cristi nu este bun in fata afirmatiilor procurorului cat si ale lui Anghelescu, pentru ca ar fi, la fel, slab, adjectiv pentru care tu ai o slabiciune probabil ereditara.

Chiar daca, ca sa-ti iasa tie paralela, sa nu zici ca te-ai concentrat degeaba, adjectivul slab ar fi caracteristica lor principala, a grupului de fumatori si a politistului, scena cu grasul tenisman care ti-a lipsit tie in final ca sa lacramezi nu-si are rostul, Petru ca Hristi este adus inapoi din erezie cu dictionare in cap, astfel incat suferind o iluminare cu stele verzi, reactia lui de repulsie, perfect motivata si de evolutie, vis-a-vis de cei slabi ar trebui sa coincida cu cea de la inceput si nu inverso.

Simplificarea conflictelor la nivelul slab-puternic este terrible puerile und inaccurate.

In loc de alambicat eu as fi folosit profund, fiind evident ca el nu e un pro.
__________________
Era ninja. Era Kuji-kiri, si dincolo de Kuji-Kiri, era Kobudera, de care se temea pana si al sau sensei Kan-aku na ninjutsu. Era magie.

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif