district 9 in lista pt best picture si scenariu e cea mai mare dovada de prostie din partea academiei.
nu cred ca oscarurile or sa fie asa de previzibile ca cele de anul trecut, insa sunt si categorii la care se cunosc deja castigatorii cum ar fi actorii secundari (waltz si monique) , jeff brigdes, avatar pt efecte vizuale si up in the air pt scenariu adaptat. Inglourious basterds se lupta doar la scenariu original cu The hurt locker, unde tarantino are prima sansa, insa la cel mai bun film si cel mai bun regizor lupta o sa se dea in 2 intre Avatar si The hurt locker, cel din urma cred ca o sa fie castigatorul pt ca mi-e greu sa cred ca or sa premieze un film ca avatar.
Kathryn Bigelow a castigat breasla regizorilor, deci probabil va castiga si oscarul. cameron l-a castigat odata pt aceeasi reteta, nu-l mai castiga incaodata.
toti o dau castigatoare pe Sandra bullock pt ca a castigat G.G. si breasla actorilor, insa meryl streep a fost ignorata anul trecut in favoarea lui kate winslet, desi au fost egale, nu cred ca mai merge si anul asta pt sandra bullock, insa nu se stie niciodata.
ce-mi doresc e sa nu castige Avatar si cameron cele mai importante 2 categorii, I.B. sa castige macar la scenariu original, pt ca ar fi o nesimtire sa-l castige altcineva, Star trek sa castige macar un premiu la categoriile tehnice, pt ca nu l-au inclusi in lista pt best picture.
abia astept concursul de predictii (cu sau fara premii)
|