Ok, cu ocazia asta, că tot am zărit topicu', mi-am adus aminte de o scurtă părere pe care am scris-o pe un alt forum, mai demult, legată de acest film defect.
Quote:
Scriptu' e plin de simboluri ruginite și, nu știu cum se face, da' are pasaje pe care Lars le-a scris cand (se) pișa nisip, (stai că asta ustură ca să simți cum e filmu), în rest, băiet fiind - păduri cuTrier'am, natura se revoltă, fiindcă Lars, când era mic, era maltratat la picnicuri. Anticristu are un atu original: este de un TUPEU INESTETIC ce-ți inmoaie genunchii. (și Charlotte Gainsbourg iți înmoaie tot, true story)
Că e mindblowing - da, că e disturbing, iarași, clar - că e fucked up, da; depinde cum răspunzi la genu' ăsta de filme, poate să-ți placa. Există filme ptr care regizorii iau Oscar; ăsta-i genu' de film ptr care Lars tre' să ia Haloperidol, fiole.
|
Asta fiind scrisă imediat după film, că între timp mi-am revenit. Prefer să mă gândesc la
Dogville sau
Dancer in the Dark, când e vorba de Lars, și să uit acest incident. (accident, chiar)
Și-acum să citesc și topicu'.