Thread: Oscar 2010
View Single Post
Old 30 Jan 2010, 10:56   #28
Lecart
Guru

Lecart

Sa nu mai aud de Hurt Locker ca's dezgustat maxim de toata campania de promovare (bannere peste tot desi filmul aparuse de mult, cronici aparaute din senin in prag de premii) si Bigelow mi-e tare antipatica. Nu zic ca nu-i un film bun, dar e fix definita pentru over-rated.

Avatar te lasa impresionat la iesirea dintr-un IMAX, pentru ca filmul ca experienta vizuala e de-a dreptul spectaculos. Judecandu-l la rece, mai tarziu, te-ntrebi de ce e "wow" pentru toata lumea, ca-i jucat slabut si sec, storyline accesibil, etc. E magnet de fani adolescenti, e viral, a devenit aproape un curent, insa in pofida unui buget la indemana, tot mi se pare un efort demn de premiat. (nu cu cine stie ce premii, dar nici ignorat)

Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by Lecart:

Tare rau line-up de anu' asta ptr Best Foreign, si inca mai am de vazut de pe-acolo.
Das weisse Band e acolo si in fond e aproape sigur ca o sa castige. Daca nu, poate Un prophete ( ), dar nu prea cred.

Un Prophete mi-a placut si mie, de fapt mai toate filmele de Audiard mi-au placut. Din lista, pana acum, merg pe El secreto de sus ojos, care daca nu era romantat un pic peste masura, era foarte reusit + un plan-secventa DEOSEBIT. Insa, intr-adevar, Das Wiesse pare cel mai indreptatit pentru premiu, ca de!, Haneke! (si e smecher d.p.d.v. tehnic, true story)
Lecart is offline   Reply With Quote sendpm.gif