Originally Posted by Dragomara:
Tiramisu emergency!!!
deci iar vreau să fac Tiramisu, pentru a ... n-a oară, problema e că niciodată nu am salvat reţeta; după mai multe încercări, relativ fericite, am optat pentru varianta cu frişcă. tregedia e că de mai bine de juma de oră tooooot citesc la reţete care se bat cap în cap în ceea ce priveşte ingredientele, gramajul, etc.l!  am citit aproape toate link-urile fără a da peste reţeta pe care cred că am folosit-o ultimele dăţi!
urăsc prăjiturile, pentru că îngraşă al naibii, însă am dat bani pe 3 cutii de mascarpone care expiră pe 2feb, şi-am mai şi promis că voi face tiramisu, azi !
singura chestie în care sunt absolut de-acord toate reţetele e numele prăjiturii (LOL - după el am căutat) şi faptul că este făcută din pişcoturi, ouă, zahăr, cafea... !
de unde mama naibii să cumpăr io, acum, vin Marsala?! şi cum să-l înlocuiesc tocmai cu... Lacrima lui Ovidiu?!
dacă n-aş fi făcut deja o crăticioară de cafea şi n-aş fi spart un ou  aş fi lăsat-o baltă... 
---
ar mai fi o soluţie, unica, de altfel: să beau toată cafeaua şi să caut în continuare! ha?!...
l.e.: vreau la mama, că ea nu face Tiramisu! 
|
mama rupea tiramisu facut ca la italieni !
cu mascarpone (sper ca asha ii zice).. UN DELICIU
dar nam mai vazut-o de 3-4 luni (au divortat recent) si acu mananc tiramisu de la noua prietena a tatalui meu, care e peste ce facea mama cu mult
va recomand 420