Nu, nu-l vor închide - ba chiar, îl vor deschide si pe celälalt. Si stii de ce?
Fiindcä aceste închideri sunt ABUZIVE: NU AU NICI UN MOTIV. Cele douä topicuri nu fac nici un räu. Un topic se închide atunci când däuneazä cu ceva - mai precis: când e nociv el însusi, prin natura lui, nu prin felul cum degenereazä (în care caz, se perie si merge mai departe).
Cum am mai spus si la discutia trecutä: forumul e plin de topicuri vechi de ani de zile, aparent iesite complet din actualitate, care dorm cuminti în asteptarea câte unui user care sä le mai redestepte temporar.
Evident, e valabil si pentru topicul cu Globurile. N-am trecut pe acolo, nu stiu ce-a fost, dar dacä l-a închis cineva, îl rog sä-l deschidä la loc.
Deci, dragi tovaräsi si pretini, faceti singurul lucru just în situatia de fatä: redeschideti "Prezidentiale, turul II" si topicul Globular, si le mai închideti niciodatä.
* * *
L.E.
Obiectiv vorbind, topicuri ca "Sunt fericit pentru cä...", "Sunt nefericit pentru cä...", si mai ales "Joc (alegeti unul)", "Joc interminabil (oare?)", sunt INCOMPARABIL mai putin valoroase si utile decât "Prezidentiale 2009 - turul II", sau "Da' eu cu cine votez?". Si totusi, stau deschise. De ce? Fiindcä oamenii mai simt uneori nevoia si sä se relaxeze gratuit si usurel... La fel de legitimä, ba încä mult mai constructivä, e nevoia de a continua discutia despre alegeri, acum, pe mäsurä ce le putem observa urmärile.
Asa cä, rämâne cum am stabilit.
Sugerez, de asemenea, fuziunea celor douä topicuri electorale (eventual sub titlul "Da' io cu cine votez", care e mai cuprinzätor - sau chiar cu tot cu cel originar, despre politicä în genere). Faceti cum considerati cä e mai bine, numai conteniti cu închiderile abuzive. Multam fain.