Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 26 Jan 2010, 07:16   #622
djinjis
Guru

djinjis

eu

apropo de tarasul tau pe coate mi-am adus aminte de un banc. cica pe vremuri uliul era o pasare cu picioare scurte si coa*e mari si de fiecare data cand ateriza facea aouliuuuuu. iti doresc succes in intreprinderea ta nu uita vorba poetului "noi am schimbat langa Smardan porecla in renume"
Deci mai exista speranta.

Traind si vazand ca e nevoie de scenaristi, m-am decis dupa multe sovaieli pentru ca sunt un timid si un modest, sa-mi depun si eu candidatura. Mai vreau sa adaug cal admir mult pe Pitbll pentru care opera am o admiratie profunda, sa ne traiti la anu si la multi ani, maistre! Genul pe care m-am hotarat sa-l abbordez este destul de complex. Este un serial de musical si comedie, in care este vorba despre un shitcom care ulterior, derapeaza inspre o drama pentru protagonisti si o parodie pentru spectator. Acest gen eu il aseaman cu abtibildele alea cameleon pre care cum le intorci asa ti-o arata. am schimbat unele nick-uri reale ca sa protejez anumite personaje fictive. orice asemanare cu persoane reale este intamplatoare, however nu garantez ca animalele nu o sa fie afectate.

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   sendpm.gif