Normal ca e greu sa faci o diferenta intre Titanic si Avatar in ce priveste vanzarea biletelor.Daca Avatar prindea viata la vremea cand Titanic aparuse, cand internetul deabia se nastea in S.U.A, avea incasari triple fata de Titanic.Doar acest argument poate sa dovedeasca ca in secolul pirateriei cand toata lumea putea sa il obtina downloadand-ul de pe net cum se face cu orice film au preferat sa mearga sa il vada in cinematografe, multi de nerabdare iar altii considerand ca isi merita fiecare banut.
Chiar si eu care nu am mai fost la cinematograf de ani de zile si sunt adeptul internetului

, am mers anul asta la cinematograf la 2 filme:2012 si Avatar.Primul dezamagindu-ma enorm.
Sper ca acest film sa traga un semnal de alarma regizorilor si producatorilor de filme care se plang ca nu isi vand filmele din cauza pirateriei, sa inceapa sa realizeze ca se poate cu adevarat sa aduci lumea in salile de cinema.Stima si respect acestui regizor caruia i-as mai dorii inca zece mii de vieti:James Cameron.
Eu unul vreau sa si cumpar filmul in original cand apare.Am o colectie cu filme ce si-au meritat banii printre care si Titanic.
Oricum ori cat am dezbate problema James Cameron a luat banii pe amandoua filmele: Titanic si Avatar.