Auzi Pitbull,arata-mi si mie filme romanesti de dupa anul 1989 care sa fie frumoase.E...acuma fiecare cu „gusturile” lui dar parerea mea e ca de toate filmele romanesti,dar absolut toate sunt un jeg fara de pereche!! Arata-mi si mie un actor care dupa ”89 care sa joace asa de bine.(Sau mai bine zis care sa interpreteze rolul in functie de personajul pe care i-l joaca).Gasesti ceva la asa zisu Garcea care imita pe toti?!? Pai ala se poate numi actor??Sau pe asa zisu ”State„ si exemplele pot continua dar ma dor degetele pe taste...Uitate,si repet inca o data,uitate la felul cum interpretau vechii actori.(Caci vad acuma ca vechea generatie de actori care mai apuca sa joace in filme sau telenovele nu mai au acelasi sarm pe care î-l aveau in tinerete.Sa nu comparam un Jean Constantin din ani ”80,cu acelasi Jean Constantin din anu 2010, ca l-am vazut cum joaca si nu mia mai placut,am vazut ca se chinuia sa iasa treaba buna dar batranetea î-si spune cuvantu,sau de alti actorii pe care ia-m mai vazut)Sau uita-te la noua generatie de ”actori„daca se pot numii asa in loc sa ia exemplu de la vechi actori din filmele pe care le-au jucat face ce li se dicteaza de ”sus„!Adica de americani!! Ca de,pana la urma daca stai sa te gandesti mai bine totu e cu iz politic.Indiferent de genurile de filme pe care le va face romania tot cu”aprobare de sus vine„.Si inainte tot de sus veneau ordinele dar erau mai estice,acum sunt mai vestice.Ori cum vad ca esti mai batrin ca mine,nu cu mult.dar suficient sa-ti dai seama de adevar....Si ca sa iti dau un exemplu real de ”iz politic„ma uitam la actorul ala Florin Calinescu...a jucat ce a jucat in filme,ca dupa 1989 cînd a jucat intrun anumit rol la-m vazut ca facea misto de”oamenii„ dinspre partea de est de dinainte de dupa”89 dar a uitat ca inainte de”89 facea misto de ”oamenii„ dinspre vest,si asta nu e singuru moment in care surprind ”actorii„ ca joaca roluri dictate de alti”regizori„.Sunt scarbit de cinematografia romanesca....nu mai e ce a fost o data.....Salutare,si umai bine la toti.
|