View Single Post
Old 22 Jan 2010, 20:54   #81
Judex
Banned

Judex

...eram la liceu toti fostii colegi ca trebuia sa facem un an suplimentar din cauza nu stiu carei legi, n-avea nici o logica, cert e ca trebuia sa mergem la scoala... si toti aveam tot felul de treburi importante... si stateam intr-un fel de camin-pub cu totii si beam si fumam haotic... din cand in cand mai plecam cu cate-o treaba... inventam scuze pt neprezentarea la cursuri... eu aveam o intalnire de afaceri cu niste englezi si americani plus un roman si imi cer scuze pentru o ora (doar atat???) sa plec cu o colega sa investigam ceva pe langa Bucuresti... dar in timp ce cautam o camera video, dau nas in nas cu o alta gagica, tot fosta colega - nu erau numai foste colege, ci si foarte multe necunoscute in preajma... ma trezesc teleportat la un chef la fel de haotic intr-o alta parte a cladirii... si da-i p-aici orgie io cu o gasca de 5 femei... si Gabriela, cea cu ancheta, umbland disperata dupa mine sa mergem la treaba, ca altfel ma spune lu' diriga care imi trece absenta... si eu care in timpul nebuniilor si intalnirilor de afaceri imi faceam probleme ca am nu stiu cate absente nemotivate si nu mi-am facut temele la latina... si iar baute, chefuri, fotbal, orgii... cam aici se rupe filmul... din pacate nu-mi prea amintesc detalii
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif