View Single Post
Old 21 Jan 2010, 23:48   #953
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Am reusit sa intru in seara asta in casa. Prin ce-am trecut nu mi-am imaginat vreodata ca voi trece.

Mi-am blocat iar usa de la casa pe interior. M-am dus la proprietara si i-am cerut keile. Mi le-a dat. Cand am ajuns acasa constat ca nu merg, pt ca era niste copii (facute de mine mai demult) proaste. Din casa se auzea alarma de trezire a computerului care era un cucuriguuuuuuu ce se auzea de la parter, eu stand la etajul 5. Pisica mea, care de 12 ore asculta acel cucuriguuu infiorator, ce nu se opreste niciodata pana nu-l opresti tu (which I didnt ca n-am fost acasa cand s-a declansat) era disperata, mieuna si se dadea cu capul de usa de la intrare. Am scos siguranta de la panoul electric, dupa ce le-am scos, prin incercare si eroare, pe cele ale tuturor vecinilor Cucuriguu a tacut.

M-am dus la vecina de alaturi, ca de obicei, sa ma lase sa intru pe terasa ei si sa sar in terasa mea. Vecina de alaturi se mutase cat am lipsit eu de acasa, o zi. M-am dus la vecina de deasupra. M-am aruncat de la etajul ei, la etajul meu, pe gheatza si zapada. De la etajul ei am sarit la vecina mea de palier in terasa. Din terasa ei in terasa mea.

Din terasa mea m-am urcat pe o scara si ce sa vezi.....geamul inchis. Am luat un suport de ghiveci de fier sa sparg geamul. Este incredibil, nu s-a spart si am dat cu toata puterea. Am luat un ghiveci imens. Am dat iar in geam. Tot pamantul a cazut pe mine. In cele din urma geamul s-a deschis singur, ca atata l-am slabit din balamale ca i-a cazut incuietoarea. Am intrat in casa. M-am dus la usa s-o deschid. Keile erau in usa, pe interior

Keile proprietarei erau bune.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif