Cum cine? Distribuitorii de film. Aia de ne fac sa asteptam filmele.
Eu nu astept nimic. Cum apare ceva, daca il am pe net il iau. Sugeti, daca nu va convine, sau aduceti filmele mai repede. Masinaria de marketing hollywoodian functioneaza global, iar eu sunt o victima a sa, nu ma pot abtine, sunt manipulat, sunt spalat pe creier, sunt curios. Voi pleda nebunie temporara in tribunal, si chiar voi cere daune Hollywood-ului.

Intre timp am vazut pe retea, Invictus, The Blind Side, Up in the air, filme pe care cu siguranta le-as fi vazut la cinema, daca ar fi fost la cinema.
Si dintre toti, cea mai mare raca o am pe Cinema City. Urasc Cinema City. Le sunt client fidel si ii urasc. Filmele care apar in Bucuresti, sau Cluj, apar la Iasi dupa 2 saptamani. Am asteptat sa vad Dr. Parnassuss, desi e pe net de jumatate de an, dar am zis ca asa ceva trebuie sa vad doar pe ecranul mare. Si apoi stire pe cinemagia, in sfarsit vine Dr. Parnassus... in Iasi bate vantul. Aceleasi titluri de doua saptamani, au mai bagat Old Dogs, pe care l-am vazut la ei, in cea mai de rahat sala a lor, si atat. Si urmatoare saptamana nici o schimbare. FUCK YOU, Cinema City, I hope you get cancer in your dick!