Hai sa va mai spun una: Datorita pirateriei si nu CHINEZOILOR e criza.
Cutu cutu ham ham
Una bucata din 1.5 e made in china..0,5 bucata made in china e componeta care serveste la "piraterie" si totusi nu asta e chestiunea ci : Fiecare om are dreptul la viata: aici e pirateria despre care vorbiti voi si tot aici e si criza care eu cred ca intradevar nu mai e sony atat de scump ,fiindca toti PLUGarii sau omamenii mai marginalizati,VB cuiva,(eu le spun pe nume: mai prosti fiindca nu toti pot sa faca o anume scoala),dupa ce isi fac treaba(munca pt.cei mai dstpti care nu stiu ce e aia) se duc si ei la Dolce sau la etc sa vada un alt film si nu reclame la tv.Probabil ar trebui sa moara de foame daca nu cumpara CD-ul de 50 d eli de la taraba.
Oricum: cand nu o sa mai fie cel de jos care acum voi ii ziceti ca fura.....

nu o sa mai fie nici piraterie,,atunci o sa vi le bagati in cur si o sa va lingeti pe labe .Atentie la chinezi:
Cica: o sa va mancati ca cainii!
Asta cred ca e o sansa la viata pt.voi astia care stati in scaune cu rotile si totusi: nu sunteti handicapati;doar va faceti...stiti doar sa macaniti,dar intotdeauna muriti mai repede decat un pui de gaina care e mai rezistent la greutati.
Am vorbitb putin mai mult fiindca asa vreau eu.Prostilor.Nu ca >si aci faceti voi paranteze<.Piraterie? Cand o sa ti-0 four3 pe mata Ai1 atunci sa v05bwkr39rfd90 de pirateri839785) .

Vb lu Dragomara : ce recu am scris aici? ca nici eu nu vad bine..Dar ii vad pe altii.