View Single Post
Old 17 Jan 2010, 01:27   #136
buticut
Guru

buticut

Hehe cred ca am dat si eu peste site-ul ala, intr-o zi insorita cand vroiam sa verific daca nu cumva E Pericoloso Sporgersi fusese lansat pe DVD fara stirea mea. Mi se paruse mie prea suspect ca era singurul site care "cica" il avea disponibil pe DVD, asa ca m-am gandit ca trebuie sa fie ceva putred in toata treaba asta. Upload-ul este in principiu incriminat de lege, dar te poti "scoate" cu ratia daca faci donatie site-urilor cu torrente, care sa iti creasca numarul de GB pe care ii ai la upload. Daca il opresti de indata ce l-ai luat, voila, teoretic esti clean. Chiar ma bucura ca ziarele si revistele noastre vand tot mai multe DVD-uri cu carcase slim si fara bonusuri, la preturi de criza, pentru ca toata lumea sa si le permita. Poti gasi pana si DVD-urile standard, cu bonusuri si carcase normale care au preturi decente. FFS, I found this:

http://www.amazon.com/Wolf-Man-Colle...3687808&sr=1-2

(Nu colectia Legacy, doar The Wolf Man) pentru 8 RON. That's a bargain, really. Dar the King of All Bargains a fost What's Eating Gilbert Grape, cu 5 RON, desi am simtit lipsa bonusurilor .Si am cumparat Cloverfield-ul si No Country For Old Men, ambele STEELBOOK, 20 RON each. Cred ca am 9 filme cu carcasa metalica, am o slabiciune pentru ele.