Originally Posted by cremaxx:
Ce sa inteleg cand am vazut la TV pe Conect-R care o intreba pe aia de la antena 1,unde a acordat interviul,daca poate sa spuna numele site-ului pe post pt. ca cei care vor sa-i asculte melodia respectiva ,atunci lansata,sa intre pe acel site fiindca o gaseste acolo in format MP3.
|
Sunt site-uri unde se gasesc melodii ce trebuie platite pentru a fi descarcate. Nu stiu daca era cazul aici insa. Depinde si de ce persoana a declarat asta. In Romania exista asa o conceptie ca tot ce se gaseste pe net e gratis. Mai este o posibilitate, ca acea melodie sa fie gratis pentru publicitate.
Deci? Nu credeti ca aceste downloadari are si un scop comercial?Nu credeti ca firmele de televiziune,telefonie,internet(tot pachetul) promoveaza filmele si muzica si tot altceva pe post de reclama?
|
Pai cum au scop comercial daca nu platesti pentru ele? Tot ce platesti tu in pirateria asta sunt DVD-urile si stick-urile pe care iti stochezi ceea ce descarci. Apropo de astea mi se pare o aberatie articolul lui Rogozeanu in cea mai mare parte a lui. Firmele de Tv, telefonie (???), internetul nu-ti vand produsele altora. Internetul e un mijloc prin care poti cumpara produsele altcuiva, nu ale companiei de internet. Faptul ca firma de internet iti zice ca acum descarci cu o viteza de x mb nu inseamna ca trebuie sa descarci ilegal. Sunt foarte multe chestii gratis pe care le poti descarca si pentru care ti-ai dori o viteza mai mare.
Ce sa inteleg daca autorul ne da melodia gratis?Vine altul si zice ca e piratata?Explicati fenomenul,sunt curios.
|
Cati autori vezi tu care dau melodia gratis? Cati zic asta? Crezi ca ceilalti care nu zic o dau oricum, doar ca nu se chinuie sa-si mai dea acordul verbal?