Thread: Oscar 2010
View Single Post
Old 15 Jan 2010, 16:56   #1
Gloria
Super Moderator

Gloria

Oscar 2010

Un articol publicat marţi, 12 ianuarie, în revista Asociaţiei Astrologilor din România (AAR) mi-a atras în mod deosebit atenţia pentru că oferă primele predicţii pentru Oscar 2010.

Cu ochiul astrologului, Valeriu Panoiu vede o candidată serioasă la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal pe protagonista filmului An Education (O educaţie), unde se vorbeşte despre "A girl beyond her years". Este primul indice al vibraţiei lui Jupiter în Vărsător. Carey Mulligan (despre ea este vorba) joacă rolul unei adolescente care în anii 1960 încearcă să îşi construiască o personalitate distinctă, dincolo de mediul rigid în care a fost crescută şi de standardele sociale fixe.

Emanciparea se produce sub auspiciile unei relaţii de iubire neconvenţionale cu un bărbat de două ori mai în vârstă. Emanciparea, câştigarea independenţei, iubirea care sare din tipare, evadarea din normele sociale, dorinţa de a fi altfel, de a da culoare unei lumi terne, ar putea propulsa An Education pe lista nominalizărilor (Alfred Molina ar putea fi o opţiune pentru actor în rol secundar). Încă ceva - Carey este născută în 1985, deci are Jupiter în Vărsător pe harta natală.

Citeşte continuarea:
http://www.cinemagia.ro/stiri/castig...ologice-14511/

Last edited by Gloria : 15 Jan 2010 at 16:59.
Gloria is offline   Reply With Quote sendpm.gif