Originally Posted by Im.Kino:
Dar e atat de adevarat - apropo de ce zicea cineva mai sus, ca 2000s sucked - de la acest album, plus confirmarea Stripesilor cu White Blood Cells, a fost clar ca, in fine, cosmarul/blestemul 90s was finally dead and gone.
|
Nu stiu cine a zis mai sus, dar eu chiar sunt de parere ca the the 2000's sucked in muzica (cu mici exceptii bineinteles). In afara de post-rock, nu mai e nici un alt curent care m-a impresionat foarte tare prin evolutia sa pe parcursul deceniului asta, insa nu pot sa ascult post-rock in fiecare zi. A fost un deceniu bun si pentru zona experimentala, dar pe ei ii privesc separat. Indie-ul nu ma deranjeaza, dar ma plictiseste de cele mai multe ori, in frunte cu puzderia de 'the' bands care mi se par o apa si un pamant. (Am incercat sa ma entuziasmez cu The Strokes, dar n-am reusit. Mi se par decenti si capata puncte in plus pentru Julian care are cel mai frumos nume de rockstar, dar cam atat.

) Americanii au promovat niste insipizi ca Death Cab For Cutie si Neutral Milk Hotel. Muzica electronica s-a reoerientat spre kitschul anilor 80. R&B-ul, popul si celelalte chestii comerciale au devenit absolut penibile in comparatie cu ce se facea in anii 90. Hiphopul de calitate a disparut complet. Deceniul asta pentru mine a fost un dezastru. Aproape toate trupele si artistii de dinainte de 2000 care imi placeau au inceput sa imbatraneasca si sa scoata albume tot si tot mai proaste. Asa ca I'll just stick to the 90's, singurul deceniu care ma multumeste pe toate planurile si pe care l-am descoperit tocmai incercand sa fug de anii 2000.
Nu vreau sa supar pe nimeni, just my two cents.
Ah, si Jack White mi se pare cam overrated 
Iar Interpol, Editors, White Lies si alti epigoni intarziati de-ai lui Ian Curtis nu prea ma ating cu nimic. Pur si simplu imi pierd interesul dupa trei-patru piese consecutive.
Dar sunt total de acord cu laudele aduse celor de la Arcade Fire, mi se par un caz aparte in deceniul asta. Ei si inca o mana de artisti solo.
inca un edit: am uitat sa pun emo la socoteala, pe lista de orori. desi trebuie sa le multumim ca they provided comic relief. altfel, imi intaresc si mai bine concluzia de decade fail.