View Single Post
Old 14 Jan 2010, 18:33   #80
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by Judex:
Good God!!!
Acum ai transformat-o p-asta si-n etalon al englezei vorbite. Te pomenesti c-o vezi si oxfordeza, nu chebecoasa.
Nu. de unde le tot scoţi, frate?! pur şi simplu nu vreau să asculţi ca... boul, şi acum mă refer la mesaj, cel pe care nu-l poţi pricepe fără cunoaşterea limbii, în cazul nostru a englezei ăsteia vorbite.

Amu, tre' sa fie un supliciu traiul prin preajma-ti, cu atata Senile Dion degraba zgarietorie de timpane.

uite cum facem: tu te ocupi de copiii tăi făcuţi aiurea, a se citi: IRESPONSABIL, şi io-mi văd de viaţa mea, cea care e un supliciu doar când am parte de ne-handicapaţi ca tine. ce zici?!

Dar tu stii ca-mi esti simpatica, Drago, asa ca reiau o dedicatie pe care ti-am facut-o ceva saptamani in urma:
http://www.dailymotion.com/video/x4n...eline-dion_fun
din păcate mai nimic din ce faci/ simţi vis-a-vis de mine nu e reciproc. din ziua în care am constatat că nici măcar nu ai accesat, darmite să-mi reclami, link-ul greşit (din neatenţie) pe care ţi-l făcusem de ziua ta, ţi-am aplicat acelaşi tratament, principalul motiv fiind însă lipsa timpului şi faptul că în afară de ceva înjurături pe care tot mi le-ai repetat la începutul apariţiei tale pe forum nu am remarcat nimic semnificativ la tine. şi acum te rog să mă scuzi, tu ai căutat acest răspuns: savurează-l.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif