Originally Posted by cremaxx:
Originally Posted by luciandreeax:
As propune sa dezvoltati pe site, pentru utilizatorii inregsitrati, o sectiune unde sa isi salveze listele cu filmele pe care doresc sa le vada in viitor. Dupa ca au vazut filmele... simplu... le marcheaza ca vazute si acestea vor trece in lista cu filme vazute. Multumesc.
|
Asa am gandit si eu dar am reactionat mai repede ca tine si nu am facut un topic si nici macar nu am cerut ajutorul(nu ca as fi de faima sau bengos ,dar altii de pe aici ti-ar zice : .......nenumarate idei).
 Daca cerea-i ajutor in alta privinta te ajutam dar vreau sa vad daca gandesti putin mai Mult...Doar esti pe un site specializat in filme.Nu cred ca Sefimea a uitat sa faca aceasta treaba pt. tine.
Cam asta e motivul care stau pe aici si ma cert cu perfectii .Mai uitate odata! 
|
Salut,
Ori nu ai inteles tu bine cam ce ziceam eu (dar nu cred), ori eu sunt cam batut in cap la ora asta si pe site-ul asta....
Ce-i drept, m-am inregistrat tocmai pentru a cauta o astfel de functionalitate, si cum in 5 minute nu am descoperit-o, am scris pe forum. Multumesc pentru raspuns, dar nu prea m-a ajutat. Am recercetat site-ul pret de vreo 15 min si acum ma dau batut. Se pare ca in momentul asta capul meu nu mai functioneaza.... e plecat... departe. Deci, daca esti amabil, spune-mi te rog unde si cum sa descopar ce caut. Multumesc anticipat!