View Single Post
Old 08 Jan 2010, 22:01   #87
marius_em
Guru

marius_em

Thriller, da. A avut suspans, mi-a placut, tot asteptam sa vad daca ce se mai intampla. Horror, cred ca glumiti. Cineva mai sus spunea ca nu a putut dormi 2 zile. L-am vazut cum se vede un horror, cu prietena langa mine, noaptea, cu lumina stinsa, si fara prea multa vorbarie (doar fricosii fac misto la filme horror, nu vor sa se lase cuprinsi de tot in atmosfera filmului). Mi-a amintit de Poltergeist, a fost suspans, scena cu piciorul, destul de freaky, si in rest l-am urmarit ca pe un documentar. Multe, dar multe clisee, mai ceva ca Avatarul blamat. Ouiji? Really? Nu, dar serios... Fucking Ouiji? Daca n-am vazut placa asta in o mie de filme.
Ce mi-a placut la acest film, in schimb, dar mi-a placut foarte, foarte, foarte mult.... sanii tipei. Era dotata amica, si ma gandeam ca in locul lui Micah, si eu as fi ramas in preajma pentru perechea aia de sani, demoni sau ne-demoni. Au fost cateva cadre bune, cand practic ti-i baga intre ochi.
Bun, concluzie: merita vazut pentru suspans, si pentru sani. Dar nu prea e horror.
marius_em is offline   Reply With Quote sendpm.gif